VELIKONOCE na Chodské chalupě
4. – 6.dubna.2015
Velikonoční menu
Předkrm
Velikonoční nádivka s pažitkovo – kopřivovou smetanou
Polévka
Slepičí vývar s jarní zeleninou a kopřivovým svítkem
Hlavní jídla
Pečený králík na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
Nadívané jarní kuřátko na pažitkové omáčce s čerstvým chřestem a šťouchanými brambory
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátovými listy a opečenými bramborami
Dezerty
Velikonoční mazanec s mandlemi
....a speciální zelený ležák z rodinného pivovaru Chodova
Pro ty, kteří mají rádi velikonoční zvyky, budou připraveny v sobotu 4.4.2015 proutky a pod vedením skutečných mistrů ( p. Karel Smutný a p. Václav Hrbáček ) se naučí pletení velikonočních pomlázek. Nejen dětem se budou určitě líbit v březnu narozené dvě malé ovečky v našem výběhu.