Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 

Podzimní menu

 

Předkrm

Hovězí tataráček s topinkami smaženými na vepřovém sádle

Domácí paštika s rakytníkovo-meruňkovým čatní

 

Polévka

Silný vývar z hovězí oháňky, těstovinové nudle

Dýňový krém s chilli a kokosem

 

Speciality

Hovězí steak ze svíčkové v pancettovém kabátku s šafránovou omáčkou

Vepřový steak Durock s liškovou omáčkou, šťouchaný brambor

 Kuřecí prsíčko na grilované zelenině s kuskusem

 Konfitované kachní stehno s červeným zelíčkem, chlupatý a žemlový knedlík

 Filet z candáta s cibulkami v redukci z červeného vína, lehký trhaný salátek

 Kančí hřbet se šípkovou omáčkou, glazé kaštany a bramborovo-celerová kaše

 Srnčí gulášek s žemlovým a s karlovarským knedlíčkem

Svíčková na smetaně s brusinkami, kynutý knedlík

Chodský vrabec na černé 13° , bílé zelí, variace knedlíků

 Podzimní salátek z jedlých kaštanů a červené řepy se slaninovým chipsem

Kozinův salát ( míchaný salát s brusinkovo - česnekovým dresinkem , smažený kozí sýr )

 Variace listových salátů s kuřecím masem

 Míchaný salátek

 

Moučník

Lívance s borůvkovou omáčkou a zmrzlinou z lesních plodů

Medovník

 Chodský koláč se šlehačkou