Podzimní menu
Předkrm Hovězí tataráček s topinkami smaženými na vepřovém sádle Domácí paštika s rakytníkovo-meruňkovým čatní
Polévka Silný vývar z hovězí oháňky, těstovinové nudle Dýňový krém s chilli a kokosem
Speciality Hovězí steak ze svíčkové v pancettovém kabátku s šafránovou omáčkou Vepřový steak Durock s liškovou omáčkou, šťouchaný brambor Kuřecí prsíčko na grilované zelenině s kuskusem Konfitované kachní stehno s červeným zelíčkem, chlupatý a žemlový knedlík Filet z candáta s cibulkami v redukci z červeného vína, lehký trhaný salátek Kančí hřbet se šípkovou omáčkou, glazé kaštany a bramborovo-celerová kaše Srnčí gulášek s žemlovým a s karlovarským knedlíčkem Svíčková na smetaně s brusinkami, kynutý knedlík Chodský vrabec na černé 13° , bílé zelí, variace knedlíků Podzimní salátek z jedlých kaštanů a červené řepy se slaninovým chipsem Kozinův salát ( míchaný salát s brusinkovo - česnekovým dresinkem , smažený kozí sýr ) Variace listových salátů s kuřecím masem Míchaný salátek
Moučník Lívance s borůvkovou omáčkou a zmrzlinou z lesních plodů Medovník Chodský koláč se šlehačkou |