Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 Předkrm

 

Paštika ze zvěřiny, meruňkový rozvar se slivovicí a rakytníkem

 

Uzený pstroužek s chřestem a salátkem

 


  Polévka

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

 

 Čočková polévka 

 

 Hlavní chod

 

Pomalu tažená HOVĚZÍ VEVERKA na černém pivě

bramborovo – dýňové pyré , smažené zeleninové chipsy

 

Vepřová KOTLETA s chřestem a holandskou omáčkou, vařený brambor

 

Filet z LOSOSA  s trhaným salátkem, dresink caesar

 

KRUTÍ prso s chřestem ,bylinkový bešamel , široké nudle

  

  Vepřová PANENKA zabalená v pancette s gratinovanými bramborami

 

Kuřecí prso na bylinkách s bazalkovým pestem, grilovaná zelenina

 


Regionální a české speciality

 

Chodský BÁČ s houbovou omáčkou, domácí uzené maso

 

Pečený VEPŘOVÝ  BŮČEK s kysaným zelím, houskový knedlík   

 

 Vošouchy s RADONICKÝM zelím

 

Salátek z krájené zeleniny

 

 

 Pro děti

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

Dezert

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

  Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

Dorty dle denní nabídky

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina