Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 Předkrm

 

Domácí husí paštika s meruňkovým rozvarem  a bagetkou

 

Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem

 

   Polévka

 

 Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

Tomatová  

 

 Hlavní chod

 

Pomalu tažená HOVĚZÍ VEVERKA na černém pivě

bramborovo – dýňové pyré , smažené zeleninové chipsy

 

Hovězí STEAK s fazolovými lusky, pečený brambor s bylinkovým dipem

 

KACHNÍ prsíčko s hříbkovým rizotem

 

Kuřecí prso ( suprême )  s bramborovo- dýňové pyré, karamelizované karotky

  

  Vepřová PANENKA zabalená v pancette s gratinovanými bramborami

 

Salátek s italskou sušenou šunkou, křepelčím vajíčkem a špaldou

  medovo – limetkový dresink

 

 

Regionální a české speciality

 

Chodský BÁČ s houbovou omáčkou, domácí uzené maso

 

Vošouchy s RADONICKÝM zelím

 

Dílský PSTROUŽEK se zeleninou ratatouille, zámecké brambůrky

 

Jelení kýta se šípkovou omáčkou, knedlík

 

Vepřo, knedlo, zelo

 

 Salátek z krájené zeleniny

 

   

 Pro děti

 

Kuřecí steak s bramborovo-dýňovým pyrém

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

Bezmasá jídla

 

Hříbkové rizoto

 

 Zapečený lilek se zeleninou ratatouille sypaný parmazánem

 

Chodský BÁČ s houbovou omáčkou

 

Dezert

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

Jablečný Štrůdl 

Dorty dle denní nabídky

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina