Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 Předkrm

 

Paštika z husích jater a uzeného jazyka, meruňkový rozvar se slivovicí

 

Tenké plátky řepy s kozím sýrem, rukolou a medovými rozinkami

 

  Polévka

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

 

Dle denní nabídky

 

Hlavní chod

 

JELENÍ KÝTA se šípkovou omáčkou , karlovarský knedlík

 

grilovaný LOSOSOVÝ filet s čočkovým ragů,   petrželkovou omáčkou a pečeným fenyklem

 

Vepřová KOTLETA ( 300g ) na kosti s hořčičnou omáčkou , šťouchaný brambor

 

Pomalu tažená hovězí VEVERKA na černém pivě

bramborovo – dýňové pyré , smažené zeleninové chipsy

 

Kuřecí prsíčko na bylinkách s grilovanou zeleninou
  


 Vepřová panenka zabalená v pancette

se zeleninou ratatouille, pečený brambor

 

Zapečený lilek s rajčaty a parmazánem

 

Salátek s italskou sušenou šunkou , křepelčím vajíčkem a špaldou s medovo-limetkovým dresinkem


Regionální a české speciality

 

Chodský BÁČ s houbovou omáčkou, domácí uzené maso

 

pečené KACHNÍ STEHNO se zelíčkem, variace knedlíků

 

Vošouchy s RADONICKÝM kysaným zelím

 

Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem

 

Salátek z krájené zeleniny

 

 Pro děti

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

Dezert

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

  Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

Dorty dle denní nabídky

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina