Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 

 

Předkrm

 

Paštika z husích jater s meruňkovo-hruškovou marmeládou

Hovězí tataráček s topinkami

 

Polévka

 

Hovězí vývar s s játrovými knedlíčky

 

Hlavní chod

 

Mufloní hřbet s jedlými kaštany 

dýňovo-bramborovém pyré

 

Pečený CANDÁT na másle s omáčkou z rýnského ryzlinku,

rozmarýnovo-bramborové pyré, pečená řepa

 

Vepřová panenka zabalená v pancette se zeleninou ratatouille,

pečený brambor 

 

Filírovaný FLANK STEAK s cibulovými kroužky,  

bramborové groše

 

Plněné kuřecí prso listovým špenátem a slaným sýrem,

bramborový salátek

           

Masa jsme pro Vás připravili metodou Sous-vide (potraviny připravené ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou )

 

Regionální speciality

  

Chodský Báč, houbová omáčka se ,, ZDANOVSKÝM uzeným ,,

  

Vošouchy s kysaným zelím

 

Losos na salátku z rukoly, jablek a salátových klíčků

s medovým dresinkem

 

Salátek z krájené zeleniny

 

 

 Pro děti

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

  

Dezerty 

 

 

 

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

 

Borůvková Panacota s mangovou omáčkou

 

 Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

 

  Pošírovaná hruška s karamelovým perníkem a vanilkovou zmrzlinou

 

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina