Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 Předkrm

 

Kozí sýr & červená řepa

                       plátky červené řepy s rozpečeným kozím sýrem, salátek                               

    

                                       Hovězí carpacio                                    

      s rukolou a parmazánem, česneková bagetka

 

              

   Polévka

 

 Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

Dle denní nabídky

 

  Hlavní chod

Kuřecí PRSO 

suprême – pečené s kůží a částí křidélka, grilovaná zelenina, brambůrek

 

Těstoviny s LOSOSEM

Široké těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou 

 

Vepřová PANENKA

se šťouchanými bramborami

 

Hovězí VEVERKA

pomalu tažená na červeném víně s bramborovo - dýňovým pyré

 

Vepřová  ŽEBÍRKA

grilovaná s omáčkou Louisiana

 

RUMP STEAK

 fazolky se slaninou a zámecké brambůrky

 

Regionální a české speciality

 

Chodský BÁČ

 kynutá bramborová buchta s houbovou omáčkou a uzeným masíčkem

 

 Vošouchy

bramboráky s RADONICKÝM zelím ( krouhané zelí s křenem )

 

VEPŘO - KNEDLO - ZELO 

 

 Vepřové KOLENO

                                                 pečené , podávané s hořčicí, křenem a pečivem                                                                                                                                                                                  

SVÍČKOVÁ na smetaně 

s houskovým knedlíkem a brusinkami 

 

Vepřový řízek s hranolkami

 

  Pro děti

 Kuřecí prsíčko

s bramborovo – dýňovou kaší

 

Těstoviny s lososem

se smetanovou omáčkou

 

SVÍČKOVÁ na smetaně

 

Saláty

 

Míchaný salátek  

 

Šopský salát

 

Salát Caesar

Kuřecí maso, římské listy, pečené krutony a ančovičkový dresink s parmazánem

 

 Grilovaná zelenina

s hermelínem a opečenou bagetkou

 

Dezert

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

Jablečný Štrůdl 

Dorty dle denní nabídky

Čokoládový dort

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina