Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 

Březnové menu

 

Předkrm

Zaječí paštika s mandlemi a rybízovou omáčkou

Tenké plátky marinované červené řepy se smaženým kozím sýrem, rukolovým salátkem a pečenou cibulí

 

Polévka

Silný vývar z hovězí oháňky s bylinkovým svítkem

Bramborový krém s kroupovým jelítkem

 

Hlavní chod

Filátko z candáta s koprou omáčkou, restovanou řepou, mrkvové pyré

Vepřová panenka zabalená v pancette se zeleninou ratatouille, gratinovaný brambor

 Filírovaný flank steak s restovanými kapustičkami a houbovým ragů, mrkvové pyré

 Grilovaná krkovice s pečenou cibulí, konfitovaným česnekem, šťouchané brambory

 Kuřecí prso supreme s paprikovou omáčkou, široké nudle

 

Regionální speciality

 Pečený vepřový bůček plněný žemlovou nádivkou, kysané zelí s rozinkami, houskový knedlík

 Chodský Báč, houbová omáčka se ,, ZDANOVSKÝM  uzeným ,,

Pstroužek z Dílů pečený s bylinkami a kmínem, vařený brambor

Vošouchy s kysaným zelím podávané s malou Chodovarskou 11

 

Saláty

Zimní salátek z jedlých kaštanů a červené řepy se slaninovým chipsem

 Míchaný salátek

 

Moučník

Jablečný závin z taženého pivního těsta s vanilkovým krémem a ořechovými griliáši

Levandulová Panna-cotta s avokádovou omáčkou a čerstvým ovocem

 Chodský koláč se šlehačkou