Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 Předkrm

 

Tenké plátky červené řepy s kozím sýrem a rukolou

 

  Polévka

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

 

Boršč se zakysanou smetanou  

 

 Hlavní chod

 

Pomalu tažená HOVĚZÍ VEVERKA na černém pivě

bramborovo – dýňové pyré , smažené zeleninové chipsy

 

JELENÍ medailonky s višňovou omáčkou, perníkový knedlík

 

Hovězí STEAK se zeleninou ratatouille, bramborové vlnky

 

Filet z LOSOSA  s trhaným salátkem, dresink caesar

 

Kuřecí prso ( suprême )  s rajčatovým kuskusem

  

  Vepřová PANENKA zabalená v pancette s gratinovanými bramborami

 

 


Regionální a české speciality

 

Chodský BÁČ s houbovou omáčkou, domácí uzené maso

 

Vepřová KOTLETA se zadělávanou kapustou , šťouchaný brambor  

 

 Vošouchy s RADONICKÝM zelím

 

Pečené KACHNÍ STEHNO s červeným zelíčkem, špekový knedlík

 

Salátek z krájené zeleniny

 

 

 Pro děti

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

Široké nudle se smetanovou omáčkou a lososem

 

Dezert

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

  Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

Dorty dle denní nabídky

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina