Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 

 

Předkrm

 

Paštika z husích jater s meruňkovo-hruškovou marmeládou

 

Polévka

 

Hovězí vývar s s játrovými knedlíčky

Dýňový krém s chilli a kokosem

 

Hlavní chod

 

JELENÍ KÝTA na jalovcové omáčce s jedlými kaštany a bramborovým pyrém

Vepřové KOLENO s kysaným zelím, křen, hořčice, pečivo

Pečený CANDÁT na másle s omáčkou z rýnského ryzlinku, rozmarýnovo-bramborové pyré, pečená řepa

Vepřová panenka zabalená v pancette se zeleninou ratatouille, pečený brambor s dipem

Filírovaný FLANK STEAK s cibulovými kroužky,  bramborové groše

Kuřecí prso s hříbkovým ragů, bramborové noky

           

Masa jsme pro Vás připravili metodou Sous-vide (potraviny připravené ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou )

 

Regionální speciality

 

Kůzlečí karbanátky s bramborovým salátkem, kysané zelí 

Chodský Báč, houbová omáčka se ,, ZDANOVSKÝM uzeným ,,

Pečené KACHNÍ STEHNO se zelím z červené řepy, bramborový knedlík

Vošouchy s kysaným zelím

Podzimní salátek s hruškou, jedlými kaštany a křupavou slaninkou

Salátek z krájené zeleniny

Denní nabídka

 

 Pro děti

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

  

Dezerty 

 

 

 

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

 

Borůvková Panacota s mangovou omáčkou

 

 Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

 

  Pošírovaná hruška s karamelovým perníkem a vanilkovou zmrzlinou

Domácí medovník s ořechy

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina