Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 

Předkrm

 

Paštika z husích jater a uzeného jazyka, meruňkový rozvar se slivovicí

Tenké plátky řepy s ovčím sýrem, rukolou a medovými rozinkami

  

Polévka

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

Cuketová s bylinkovými krutóny

 

Hlavní chod

 

Grilovaná HOVĚZÍ ŽEBRA s šalotkovou omáčkou , bramborové válečky

 

Filátka z DÍLSKÉHO PSTROUŽKA s bylinkovým máslem, grilovanou zeleninou a

pařížským brambůrkem sypaným petrželkou

 

Vepřová kotleta na kosti s hořčičnou omáčkou , šťouchaný brambor

 

Pomalu tažená hovězí VEVERKA na černém pivě

bramborovo – dýňové pyré , smažené zeleninové chipsy

 

Těstoviny s hráškovým pestem, grilované krutí prsíčko
  


 Vepřová panenka zabalená v pancette

se zeleninou ratatouille, pečený brambor

 

Salátek s jahodami, kešu oříšky, balkánským sýrem a mangovým dresinkem


Regionální a české speciality

 

Chodský BÁČ s houbovou omáčkou, domácí uzené maso

 

Vošouchy s RADONICKÝM kysaným zelím

 

Salátek z krájené zeleniny

 

 

Pro děti a vegetariány

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

 Zapečený lilek s rajčaty a parmazánem

 

Dezert

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

  Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

Dorty dle denní nabídky

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina

 

P