Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

Předkrm

 

Paštika z husích jater s meruňkovo-hruškovou marmeládou

 

Polévka

 

Hovězí vývar s s játrovými knedlíčky

Dýňová polévka s chilli a kokosovým mlékem

 

Hlavní chod

 

Telecí řízek s rozmarýnovo-bramborovým pyrém

Pečený CANDÁT na másle s omáčkou z rýnského ryzlinku, rozmarýnovo-bramborové pyré, pečená řepa

Vepřové KOLENO s křenem, rořčicí a chlebem

Vepřová panenka zabalená v pancette se zeleninou ratatouille, pečený brambor s dipem

Filírovaný FLANK STEAK s cibulovými kroužky,  pečený brambor

Kuřecí prso na bylinkách s grilovanou zeleninou

   

                    

Masa jsme pro Vás připravili metodou Sous-vide (potraviny připravené ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou )

 

Regionální speciality

 

Chodský Báč, houbová omáčka se ,, ZDANOVSKÝM uzeným ,,

KACHNÍ STEHÝNKO se zelíčkem z červené řepy, knedlík

Vošouchy s kysaným zelím

Trhaný salátek s uzeným pstruhem a zastřeným vajíčkem

Salátek z krájené zeleniny

 

Pro děti

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

  

Dezerty 

 

 

 

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

 

Borůvková Panacota s mangovou omáčkou

 

 Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

 

  dortík dle nabídky

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina