Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 

Předkrm

 

Paštika z husích jater a uzeného jazyka, meruňkový rozvar se slivovicí

Tenké plátky řepy s ovčím sýrem, rukolou a medovými rozinkami

  

Polévka

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

Chřestový krém s šafránem

 

Hlavní chod

 

Chřestové RIZOTO s kuřecím prsíčkem

 

Krutí prsa zapečená se šunkou , hranolky

 

Vepřohá kotleta s chřestem a holandskou omáčkou, vařený brambor

 

Pomalu tažená hovězí VEVERKA na černém pivě

bramborovo – dýňové pyré , smažené zeleninové chipsy

 

Pečený candát na másle s rybím velouté,  dýňovo – bramborové pyré, pečená řepa  


 Vepřová panenka zabalená v pancette

se zeleninou ratatouille, pečený brambor

 

Jarní salát se zeleným chřestem, zastřeným vajíčkem a křupavou slaninkou


Regionální a české speciality

 

 

Vepřová kotleta na kosti , OUJEZDSKÝ RÝPL, kysané zelí

 

Chodský BÁČ s houbovou omáčkou, domácí uzené maso

 

Svíčková na smetaně, houskový knedlík

 

Vošouchy s RADONICKÝM kysaným zelím

 

Salátek z krájené zeleniny

 

 

Pro děti a vegetariány

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

 Zapečený lilek s rajčaty a parmazánem

 

Dezert

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

  Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

Dorty dle denní nabídky

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina

 

P