Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 

Předkrm

  

Tenké plátky řepy s ovčím sýrem, rukolou a medovými rozinkami

 

Domácí tlačenka s octem a cibulí, pečivo

 

Polévka

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

 Hráškový krém s mátou a bylinkovými krutony

 

Hlavní chod

  

Pomalu tažený hovězí KRK na černém pivě

bramborovo – dýňové pyré , smažené zeleninové chipsy

 

Kuřecí prso s omáčkou z pečených paprik

šafránové nudle

 

Vepřová panenka zabalená v pancette se zeleninou

ratatouille, pečený brambor

 

Pečený candát na másle s rybím velouté,

dýňovo – bramborové pyré, pečená řepa  

 

Avokádový salát s marinovaným kuřecím prsíčkem

 

Masa jsme pro Vás připravili metodou Sous-vide (potraviny připravené ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou )

 

Regionální speciality

   

Chodský BÁČ, houbová omáčka se ,, ZDANOVSKÝM uzeným ,,

 

Vepřová kotleta na kosti , OUJEZDSKÝ RÝPL, kysané zelí

 

Vošouchy s RADONICKÝM kysaným zelím

 

Telecí kýta na smetaně, houskový knedlík

 

Salátek z krájené zeleniny

  

 Pro děti a vegetariány

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 Zapečený lilek s rajčaty a parmazánem

  

 

Dezerty 

 

  Chodský koláč ¼  nebo  1/8

 

 Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

 

  Dort dle denní nabídky

 

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina