Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

Předkrm

 

Paštika z husích jater s meruňkovo-hruškovou marmeládou

Ředkvičky v solném nálevu s uzeným pstruhem a zastřeným vejcem

 

Polévka

 

Poctivá zelňačka se Zdanovskou klobásou 250ml

Hovězí vývar s s játrovými knedlíčky

 

Hlavní chod

 

Pečený candát na másle s omáčkou z rýnského ryzlinku, rozmarýnovo-bramborové pyré, pečená řepa

Vepřová žebírka BBQ s medovo – pivní glazurou, farmářské hranolky, česnekový dip

Vepřová panenka zabalená v pancette se zeleninou ratatouille, pečený brambor s dipem

Filírovaný flank steak se zeleným hráškem, brambora s bylinkovým dipem

Kuřecí prso supreme s omáčkou z pečených žlutých paprik, široké nudle

   Krutí prsa zapečená s chřestem a šunkou od kosti, hranolky

                    

Masa jsme pro Vás připravili metodou Sous-vide (potraviny připravené ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou )

 

Regionální speciality

 

Chodský Báč, houbová omáčka se ,, ZDANOVSKÝM uzeným ,,

Selečí rolovaná pečínnka, kysané zelí s jablky, špekový knedlík

Uzený jazyk s křenovou omáčkou, kynutý knedlík

Vošouchy s kysaným zelím

Letní salát s bílým chlebem,uzeným pstruhem a ředkvičkami

Salátek z krájené zeleniny

 

Pro děti

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

 

  

Dezerty 

 

 

 

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

 

Borůvková Panacota s mangovou omáčkou

 

 Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

 

  Borůvkový dortík

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina