Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

 Předkrm

 

Domácí husí paštika s meruňkovým rozvarem  a bagetkou

Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem

 

 

  Polévka

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

Dle denní nabídky

 

 Hlavní chod

 

Pomalu tažená HOVĚZÍ VEVERKA na černém pivě

bramborovo – dýňové pyré , smažené zeleninové chipsy

 

KANČÍ medailonky s perníkovou omáčkou špekový knedlík

 

KACHNÍ prsíčko s hříbkovým rizotem

 

Dílský PSTROUŽEK se zeleninou ratatouille, zámecké brambůrky

 

Kuřecí prso ( suprême )  s bramborovo- dýňové pyré, karamelizované karotky

  

  Vepřová PANENKA zabalená v pancette s gratinovanými bramborami

 

 

 


Regionální a české speciality

 

Chodský BÁČ s houbovou omáčkou, domácí uzené maso

 

Vošouchy s RADONICKÝM zelím

 

Hovězí GULÁŠEK, kynutý knedlík

 

 Salátek z krájené zeleniny

 

Salátek s italskou sušenou šunkou, křepelčím vajíčkem a špaldou

  medovo – limetkový dresink

 

 

 Pro děti

 

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

Bezmasá jídla

 

Hříbkové rizoto

 

Zapečený lilek se zeleninou ratatouille sypaný parmazánem

 

Dezert

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

  JDorty dle denní nabídky

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 Trojí zmrzlina