Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Jídelní lístek

 

 

Předkrm

Paštika z husích jater s meruňkovo-hruškovou marmeládou

 

Chřest s holandskou omáčkou a zastřeným vejcem

 

 

Polévka

Chřestový krém s opečenou houskou

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

 

 

Hlavní chod

Pečený candát na másle s chřestem a omáčkou z rýnského ryzlinku, celerovo-bramborové pyré

 

Vepřová kotleta s chřestem a holandskou omáčkou, vařený brambor

 

Vepřová panenka zabalená v pancette se zeleninou ratatouille, brambora s bylinkovým dipem

 

Filírovaný flank steak se zeleným hrbáškem, brambora s bylinkovým dipem

 

Kuřecí prso supreme s omáčkou z pečených paprik, široké nudle

 

Krutí prsa zapečená se šunkou od kosti, hranolky

 

 

Masa jsme pro Vás připravili metodou Sous-vide (potraviny připravené ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou )

Regionální speciality

Selečí pečínka se zelím z červené řepy, bramborový knedlík ve strouhance

            

Chodský Báč, houbová omáčka se ,, ZDANOVSKÝM uzeným ,,

 

Kůzlečí karbanátky s bramborovou kaší, salát z kysaného zelí

 

Vošouchy s kysaným zelím podávané s  malou Chodovarskou 11°

 

Salát ze zeleného chřestu, ztracené vejce s hořčicovým dresinkem a křupavou slaninou

 

Salátek z krájené zeleniny

 

 

Pro děti

Smažený kuřecí řízek , hranolky

 

 

 

Dezerty 

 

Chodský koláč ¼  nebo  1/8

 

 Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou 

 

  Vanilková zmrzlina se zeleným chřestem, jahodou a mátovým cukrem

Čokoládové pokušení

Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou

 

 

Trojí zmrzlina