MENU
Usilujeme o tu nejvyšší kvalitu, využíváme jen čerstvé suroviny z místních zdrojů a ty nejlepší receptury.
PŘEDRKMY
Paštika z drůbežích jater
vlašské ořechy, omáčka z lesních plodů
Jelení hřbet
majonéza z lesních hub, tymiánový olej
Carpaccio z červené řepy
kozí sýr, pražená semínka, vinná redukce
POLÉVKY
Hovězí vývar
játrové knedlíčky, zelenina, nudle
Chodské kyselo
houby, brambor, vejce
HLAVNÍ JÍDLA
Svíčková na smetaně
žemlové noky, brusinky
Steak z vyzrálého nízkého roštěnce
zámecké brambory, omáčka z pečeného česneku
Grilované kuřecí prso
dýňové pyré, zámecké brambory, demi glace
Krémové kroupoto
lesní houby, parmazán
Míchaný listový salát
marinovaná jablka, vlašské ořechy, grilovaný farmářský sýr, medový dresing
CHODSKÉ MENU
Chodská kuchyně je tradiční v regionu Chodska a Bavorska.
Pokrmy jsou často založeny na jednoduchých ingrediencích jako jsou například brambory, kysané zelí, smetana a také špek.
Chodský báč
houbová omáčka, uzené maso
Vošouchy
chodské zelí, křenová majonéza, pražený špek
Grilovaná telecí kýta
křenovo-mandlová omáčka, žemlové noky
DEZERTY
Kynuté lívance
borůvkový žahour, zakysaná smetana, skořice