MENU


Usilujeme o tu nejvyšší kvalitu, využíváme jen čerstvé suroviny z místních zdrojů a ty nejlepší receptury.


PŘEDRKMY


 Paštika z drůbežích jater

 vlašské ořechy, omáčka z lesních plodů


Jelení hřbet

majonéza z lesních hub, tymiánový olej


Carpaccio z červené řepy

kozí sýr, pražená semínka, vinná redukce




POLÉVKY


Hovězí vývar 

játrové knedlíčky, zelenina, nudle

Chodské kyselo

houby, brambor, vejce


HLAVNÍ JÍDLA 

Svíčková na smetaně

žemlové noky, brusinky

Steak z vyzrálého nízkého roštěnce 

zámecké brambory, omáčka z pečeného česneku

Grilované kuřecí prso

dýňové pyré, zámecké brambory, demi glace

Krémové kroupoto

lesní houby, parmazán

Míchaný listový salát

marinovaná jablka, vlašské ořechy, grilovaný farmářský sýr, medový dresing


CHODSKÉ MENU 

Chodská kuchyně je tradiční v regionu Chodska a Bavorska. 

Pokrmy jsou často založeny na jednoduchých ingrediencích jako jsou například brambory, kysané zelí, smetana a také špek.



Chodský báč

houbová omáčka, uzené maso

Vošouchy

chodské zelí, křenová majonéza, pražený špek  

Grilovaná telecí kýta

křenovo-mandlová omáčka, žemlové noky


DEZERTY

Kynuté lívance 

borůvkový žahour, zakysaná smetana, skořice