Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


 

 

Velikonoční menu

 

Velikonoční  menu

Předkrmy

Králičí paštika s jablečným želé a višňovou omáčkou

Kopřivová nádivka s uzeným masem a smetanovo-tvarohovým žervé

 

Polévka

Jemný hráškový krém s bylinkovým svítkem

Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi

 

Hlavní chody

Konfitované jehněčí kolínko podávané s vařeným bramborem s

pečeným česnekem a omáčkou demiglas

 

Jarní kuřátko nadívané houbovou nádivkou s kopřivami a pažitkovým  bramborem

 

Dezerty

Domácí lívance s borůvkovou omáčkou a zakysanou smetanou

Bramborové taštičky plněné povidly s ořechovým máslem a smetanou

 

 


Publikováno 26. 3. 2016 12:29

Svatováclavské dozvuky...

Datum konání: 2. 10. 2015

Srdečně Vás zveme

v pátek 2. října 2015 od 18 hodin

do restaurace Chodská chalupa na Hrádku,

na hudební vystoupení p. Šobra.

Rezervace na tel. 737 222 756

Vstupné :  zdarma


Publikováno 28. 9. 2015 14:24

Rybí speciality

Datum konání: 4. 11. 2016 - 6. 11. 2016

Tento víkend na Vás čekají rybí speciality od našich šéfkuchařů :-D

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ryba web.jpg


Publikováno 1. 11. 2016 11:50

Svatomartinská Husa

Datum konání: 8. 11. 2013 - 13. 11. 2013

 

 

Svatomartinské menu na Chodské chalupě

 

Filírovaná husí prsa,

marinovaná v Gran Marnier podávaná za studena na polním salátu, ořechový dresink a rozpečená brioška

 

Husí jatýrka

konfitovaná  v sádle s kmínem a zeleným pepřem, podávané v patentní sklenici, domácí chléb a cibulová marmeláda

 

Husí kaldoun,

S drůbky a restovanou zeleninou

 

Svatomartinská husa

Husí stehno konfitované s kmínem, červené zelí s jablky a rozinkami, bramborové lokše

 

Hruška & Parfait

Hruška pošírovaná v červeném víně s medem, badyánem a skořicí, domácí ořechový parfait a lesní ovoce

 


Publikováno 6. 11. 2013 13:09