Česky Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality

Aktuality


 

 

Otevírací doba prosinec 2015

Datum konání: 1. 12. 2015 - 31. 12. 2015

ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY

PROSINEC 2015

pondělí    11:00 – 20:00

úterý        11:00 – 20:00

středa      11:00 – 20:00

čtvrtek     11:00 – 20:00

pátek       11:00 – 21:00

sobota     11:00 – 21:00

neděle     11:00 – 19:00

V případě vánočních večírků pro větší skupiny otevírací dobu individuálně přizpůsobíme.


Publikováno 22. 11. 2015 11:07

Výročí 25 let Hrbáček s.r.o. a běh Chodsko grand Prix 2016

Datum konání: 1. 1. 2016 - 31. 12. 2016


Publikováno 1. 7. 2016 10:05

Dne 1.8.2016

Dne 1.8:2016 od 14:00 se koná: 

Posezení s muzikanty

 


Publikováno 30. 8. 2016 15:34

Hudební vystoupení Václava Žákovce

Datum konání: 27. 10. 2017

Tímto Vás srdečně zveme dne 27.10.2017  od 18:00 hod. na hudební vystoupení

Václava Žákovce a Anny Volínkové

Žákovec.jpg 

 

Vystoupení v roce 2017

        - 01.12.2017

                                                                                                                               Těšíme se na Vaši návštěvu :)


Publikováno 3. 11. 2016 13:08

Velikonoční menu - Chodská chalupa 2014

Datum konání: 17. 4. 2014 - 21. 4. 2014

  PŘEDKRM

80g Paštika z kachních jatýrek a brusinek, rozpečená bagetka s medvědím česnekem                      69,-

 

 POLÉVKY

0,25l Slepičí vývar s jarní zeleninou a kopřivovým svítkem                                                                     39,-

0,25l Jemnný chřestový krém s krutony                                                                                                      39,-

 

 HLAVNÍ JÍDLA

150g Roláda z jehněčí kýty s omáčkou z medvědího česneku a velikonoční nádivka                       169,-

150g Filetovaný dílský pstruh pečený na másle se smetanovou omáčkou a pažitkové brambory 189,-

150g Králičí stehno na tymiánu se špenátem a bramborovými noky                                                  169,-

250g Nadívané jarní kuřátko na pažitkové omáčce s čerstvým chřestem a šťouch. brambory      179,-

350g Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátovými listy a opečenými bramborami                   189,-

 

SALÁTY

300g Velký jarní míchaný salát s chřestem, balkánským sýrem a vejci, pečivo                               149,-

200g Malý míchaný salát s chřestem, balkánským sýrem a vejci, pečivo                                          109,-

 

 DEZERTY

Domácí vanilkovo-malinová zmrzlina s marinovanými jahodami                                                      85,-

Velikonoční mazanec s mandlemi                                                                                                             49,-

 

 a speciální zelený ležák z pivovaru Chodovar 0,3l  a 0,5l                                                          19,- / 30,-

 


Publikováno 18. 4. 2014 14:18

Provozní doba Květen

       Provozní doba Květen

           Po- Čt    11-20 hod

           Pá,So     11-22 hod

           Ne           11-19 hod


Publikováno 28. 4. 2016 12:57

Gril, gril a zase gril

Datum konání: 8. 7. 2013 - 14. 7. 2013

Grilovaná masa, zelenina, ovoce, na grilu nejen co Vás napadne...
Meruňky, třešně a višně v hlavních jídlech i dezertech…


Publikováno 4. 7. 2013 14:33

Chodské slavnosti na Chodské chalupě

Datum konání: 9. 8. 2013 - 11. 8. 2013

Chodské slavnosti jsou jedním z nejstarších folkloristických festivalů v České republice, pořádaný již od roku 1955. V současné době se festival koná vždy první víkend po 10. srpnu a již tradičně je spojován s domažlickou Vavřineckou poutí.

Stěžejní část programu je věnována zejména místním národopisným hudebním a tanečním souborům. Svůj prostor zde každoročně dostanou i soubory z jiných částí republiky a ze zahraničí.

Hlavní program se odehrává na pěti scénách a skládá se z více než 20 různých režijně zpracovaných pořadů. Zajímavým zpestřením je velký staročeský jarmark v historickém centru města. Vstup na všechny pořady v rámci hlavního programu je zdarma.

Na Chodské chalupě naleznete jak restauraci s vybraným regionálním menu, tak i ubytování po celou dobu chodských slavností.


Publikováno 4. 7. 2013 14:36

Saláty jako hlavní chod

Datum konání: 12. 8. 2013 - 18. 8. 2013

Letní lehké saláty, z ovoce i zeleniny, grilované nebo čerstvé, s masem či bez


Publikováno 4. 7. 2013 14:37

Krajové speciality z hub

Datum konání: 9. 9. 2013 - 15. 9. 2013

tradiční smaženice, houbové řízky nebo dršťková polévka z hlívy


Publikováno 4. 7. 2013 14:38